Privacy verklaring

Privacybeleid
We zullen niet verkopen, delen, verhandelen of verhuren uw persoonlijke gegevens, behalve met uw toestemming of zoals beschreven in dit privacybeleid We gebruiken verschillende veiligheidsmaatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen. U de waarde van uw privacy, en we respecteren dat. Wanneer u winkelen met onze winkel, moeten we een bepaalde hoeveelheid informatie over u te verzamelen om het winkelen gemakkelijker voor u en voor ons. Wij geloven dat u het recht om te weten hoe we die informatie gebruiken en hoe houden we het veilig. Dus hebben we de meest gestelde vragen hieronder beantwoord. Voor vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar de winkel.
1. Welke informatie verzamelen wij?
Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, moeten we informatie nodig, zoals uw naam, geslacht, e-mailadres, postadres, factuuradres, telefoonnummer, credit card nummer (Geen wachtwoord), transactie id, enz., Dus we kunnen verwerken en vul uw bestelling en contact met u opnemen als we vragen hebben. U kunt ook een account bij ons door het verstrekken van vergelijkbare informatie. Of u kunt de voorkeuren zoals producten u geïnteresseerd kunnen zijn voorzien. In beide gevallen zullen we de informatie gebruiken uw boodschappen efficiënter te maken en beter te dienen uw belangen. Wanneer u onze website bezoekt, wij automatisch klik stroom informatie te verzamelen, zoals het adres van de website die u kwam uit voor een bezoek aan onze site, welke pagina's u bezoekt op onze site, welke browser u gebruikt om onze site en alle zoektermen die u mag bekijken hebben op onze site ingevoerd. Deze informatie zijn anoniem, we kunnen je niet persoonlijk te identificeren, tenzij u zich identificeren, bijvoorbeeld door het maken van een aankoop of door het creëren van een account. Nu en dan kunnen we onderzoeken, lopen wedstrijden of andere promoties te voeren. Als u ervoor kiest om deel te nemen in een van onze enquêtes of prijsvragen, zullen we waarschijnlijk vragen om een ​​aantal persoonlijke gegevens zoals uw koopgedrag, e-mailadres en andere informatie, zodat we de promotie kan lopen en de winnaars op de hoogte. Wanneer u ons een verzoek, zoals naar onze klantenservice of vragen over carrièremogelijkheden of deelnemen aan een presentatie Investor Relations, kunnen wij u vragen om jezelf te identificeren op naam of e-mailadres in om u een reactie, indien gepast.
2. Hoe we de informatie gebruiken?
Wanneer u een bestelling op onze website te plaatsen, gebruiken wij uw gegevens te verwerken en vullen van uw bestelling. Wij kunnen u een e-mail te bevestigen of om u op de hoogte van uw bestelling. We kunnen ook contact met u opnemen via e-mail of telefoon als we vragen hebben over uw bestelling. Wanneer u wilt bestellen, een account aanmaken, invullen van een enquête of deel te nemen aan een wedstrijd of promotie op onze website, zullen we de informatie gebruiken om e-mail of per post naar u over onze producten, diensten of andere wedstrijden en promoties je misschien geïnteresseerd in, tenzij u aangeeft dat u niet wilt om dergelijke e-mail te ontvangen. We kunnen de informatie gebruiken om jouw winkelervaring te verbeteren door gebruik te maken van uw product interesses, winkelen patronen en de aankoop van informatie aan aan andere producten, diensten of promoties die wij geloven dat u misschien interesseren inclusief die van andere bedrijven. Wij kunnen u ook op de hoogte van de wijzigingen op de website. Wij handhaven de informatie die u ons, samen met een overzicht van uw aankopen, in een database. Om zo goed mogelijk te dienen u, mogen wij deze informatie met gegevens die openbaar beschikbaar en de gegevens die we verzamelen in onze eigen winkels, combineren onze marketing events, of ontvangen van andere zakelijke partners en / of betrouwbare bronnen waarvan het beleid voldoen aan de privacy van de Direct Marketing Association standaarden. Ook kunnen we, van tijd tot tijd, bekijk uw informatie en gegevens van andere klanten om ons te helpen analyseren van trends, koopgedrag en voorkeuren, en demografie.
3. wij uw gegevens met derden te delen?
Wij delen uw informatie met onze betrouwbare derde partij dienstverleners die onze website te beheren. Deze derde partijen specifieke diensten en het beheer van activiteiten die worden aangeboden op onze website; bijvoorbeeld, customer service en credit card processing. Deze derden zijn niet bevoegd om te bespreken, openbaar te maken of het gebruik van uw persoonlijke gegevens, behalve als nodig is om dergelijke diensten te verlenen. Nu en dan kunnen we ook gebruik maken van derden om ons te helpen verzamelen en aggregaat-site gasten en cliënten. We kunnen deze geaggregeerde, niet-persoonlijk identificeerbare informatie te delen (zoals leeftijd, klikt stroom bezoek en product belangen) met bestaande en potentiële zakelijke partners en adverteerders. Geen van de geaggregeerde informatie zal alle informatie die u individueel identificeert bevatten. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met zorgvuldig gescreend de winkel zakelijke partners om u producten en diensten die wij geloven kunnen u interesseren bieden. Maar zal alleen onze winkel kunt deze berichten te verzenden. In elk geval zal onze partners niet bevoegd om te bespreken, bekend te maken, of te gebruik van uw persoonlijke gegevens, behalve voor de uitbreiding van het aanbod aan u. Als u liever niet worden opgenomen in deze vormen van toekomstige aanbiedingen, neem dan contact met ons op via e-mail naar ons weten. Zorg ervoor dat uw voor- en achternaam, adres en e-mailadres in uw aanvraag. Als u een alternatief betalingsproces (zoals Paypal of GSPAY) selecteert, geeft u de persoonlijke en financiële informatie die nodig is om uw aanvraag te verwerken of te kopen rechtstreeks aan elke provider. De bedrijven die deze programma's te beheren zijn onafhankelijk van de winkel en hebben hun eigen privacy en veiligheid beleid. Wij raden u aan om meer over hun beleid Wij of onze derde dienstverleners leren kunnen specifieke individuele informatie vrijgeven als wij of zij redelijkerwijs van mening dat het noodzakelijk is om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving of om de belangen van de winkel te beschermen.
4.How kunt u zich uitschrijven of uw gegevens wijzigen?
We willen alleen communiceren met je als je wilt horen van ons. Als u liever geen informatie uit de winkel ontvangen of wilt bijwerken of wijzigen van uw persoonlijke gegevens en voorkeuren, hieronder volgt u de instructies. Registratie-informatie, voorkeuren, en E-mail
Te wijzigen of de informatie die u tijdens de registratie hebt verstrekt te verwijderen, kunt u inloggen en uw profiel bij te werken. Afmelden voor e-mail, volg dan de instructies in een e-mail die u ontvangt. U kunt ons ook een verzoek per e-mail naar de winkel. Zorg ervoor dat uw voor- en achternaam en rekening e-mail adres te vermelden in uw verzoek.
5. Direct Mail en catalogi
Als u wilt dat uw naam en adres verwijderd uit onze store`s direct mailing lijst of als u wilt uw mailing informatie bij te werken, kunt u een e-mail ons een verzoek. Zorg ervoor dat uw voor- en achternaam en postadres in uw aanvraag Gelieve er rekening mee dat uw verzoek van onze e-mail lijsten te worden verwijderd kan duren tot tien (10) werkdagen te worden effectieve (reguliere mailinglijsten kan duren tot 4-6 weken). Zelfs als je uit een lijst verwijderd bent, als je online bestelt, sturen wij u een e-mail sturen om uw bestelling te bevestigen en kunnen contact met u opnemen via telefoon of e-mail als we vragen hebben over uw bestelling.
Terug