Verzenden & retouren

Leveringen:
Goederen worden verzonden naar u binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling (weekends en feestdagen worden niet beschouwd als werkdagen). U moet dan ontvangt uw goederen binnen 3 werkdagen na de datum van verzending echter, zoals we vertrouwen op derden vervoerders, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen en / of verliezen veroorzaakt door vertragingen gehouden.
We onze goederen te sturen met een derde vervoerder die ofwel zal vereisen een handtekening bij aflevering of ze zullen de goederen te verlaten met een buurman en laat je een kaart om u te informeren over dit. Echter, kan het mogelijk zijn om de percelen te worden achtergelaten in een veilige plaats van uw keuze, op eigen risico, zullen wij en de drager proberen om aan uw wensen te vervullen, maar dit kan niet altijd mogelijk zijn. Houd er rekening mee dat de percelen achtergelaten in een veilige plaats te ontkennen het bewijs van de bescherming van de levering en we zijn helaas niet in staat om eventuele claims voor ontbrekende producten in deze gevallen te accepteren.
De vervoerder zal twee pogingen tot leveringen maken. Als de levering niet lukt de goederen zullen worden teruggestuurd naar ons. Helaas zouden we dan moeten rekenen voor re-levering.
Sommige depêches (voornamelijk Highlands / Eilanden / Noord-Ierland) worden verstuurd via Royal Mail. Helaas zijn we niet in staat om relais speciale aflevering instructies voor deze zendingen.
Als alternatief kunt u willen overwegen een alternatief afleveradres (bijvoorbeeld uw werkplek), die op de kassa pagina kan worden geleverd selecteren.
Als u meer dan één punt opdracht ze kunnen afzonderlijk worden verzonden vanaf verschillende locaties.
Eventuele claims voor verloren goederen worden niet in tot na 5 werkdagen na de datum van verzending worden ingevoerd.
Terug